• slide1.jpg
 • slide2.jpg
 • slide3.jpg
 • slide4.jpg
 • slide5.jpg

PROGRAMARE ONLINE

Centrul medical Sfantul Spiridon Vechi acorda servicii medicale de asistenta primara si de specialitate pentru urmatoarele specialitati medicale:

 1. Cardiologie

 2. Medicina interna

 3. Endocrinologie

 4. Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice

 5. O.R.L.

 6. Oftalmologie

 7. Obstetrica – ginecologie

 8. Recuperare medicala

 9. Psihiatrie

 10. Medicina de familie

 11. Dermatologie

 12. Ortopedie si traumatologie

 13. Alergologie

 14. Pediatrie

In cadrul clinicii, isi desfasoara activitatea medici cu competente in: ecocardiografie, ecografie generala, ecografie tiroidiana, ecografii mamare si transvaginale.

Consultatiile si serviciile medicale in contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (cardiologie, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, endocrinologie, medicina interna-ecografie generala, obstetrica – ginecologie, oftalmologie, ORL, psihiatrie, recuperare medicala, dermatologie) sunt oferite GRATUIT cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Pentru urmatoarele specialitati furnizam servicii medicale doar in regim privat la preturi foarte avantajoase:

    1. Ortopedie si traumatologie

    2. Alergologie

    3. Pediatrie

Misiunea noastra este de a intampina pacientii cu solutii eficiente, avand langa noi cei mai buni medici specialisti si tehnologie medicala de ultima generatie intr-un spatiu prietenos si modern. Toti medicii nostri sunt pasionati si dedicati actului medical, multi dintre ei fiind implicati in programe de cercetare in spitalele in care activeaza.

Cu ambitia si motivatia ca ceea ce facem aici este un prim pas pentru ca pacientul din Romania sa fie tratat corespunzator, atat medical cat si personal, depunem toate eforturile ca serviciile medicale oferite sa fie la cele mai inalte standarde.

Donează 2% pentru Clinica Sfântul Spiridon Vechi (descarcă formularul de aici)

Fondurile directionate catre Centrul Medical al Fundatiei Sfantul Spiridon Vechi sunt utilizate in interesul pacientilor, pentru imbunatatirea activitatii medicale prin achizitia de echipamente medicale noi si desfasurarea de activitati didactice si de formare pentru medici si voluntari.