• slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide3.jpg
  • slide4.jpg
  • slide5.jpg

PROGRAMARE ONLINE

Dermatologia este specialitatea medicala care se ocupa de diagnosticarea si tratarea bolilor cutanate, anexelor pielii (par, unghii) si a mucoaselor adiacente.

Bolile de piele sunt cele mai intalnite forme de infectii care apar la oamenii de toate varstele. Este foarte importanta diagnosticarea corecta a bolii si administrarea tratamentului specific: netratata, orice afectiune de piele se agraveaza si afecteaza nu numai sanatatea fizica ci si echilibrul emotional, conducand la aparitia depresiei, anxietatii si la scaderea stimei de sine.

Pielea este cel mai mare organ al corpului si ne protejeaza de bacterii si virusuri, regland temperatura corpului. Din acest motiv, este constant predispusa imbolnavirii.

Cele mai frecvente afectiuni dermatologice sunt acneea, dermatita atopica (eczemele), urticaria, rozaceea, alunitele, psoriazisul si cancerul de piele.

Parte a aceleasi specialitati este venerologia, care se ocupa cu studierea si tratarea bolilor cu transmitere sexuala (BTS), numite si “boli venerice”.

In Centrul Medical Sfantul Spiridon Vechi isi desfasoara activitatea 1 medic de dermato-venerologie, Dr. Grigoriu Alexandru.

Pentru programari, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.335.13.78/ 021.335.13.79.