• slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide3.jpg
  • slide4.jpg
  • slide5.jpg

PROGRAMARE ONLINE

Medicina interna este, impreuna cu chirurgia, una dintre cele mai importante și mai vaste ramuri ale medicinii. Ea se ocupa cu diagnosticarea, terapia si prevenirea bolilor organelor interne.

Medicii de aceasta specialitate sunt medicii care aplica cunostintele stiintifice si expertiza clinica pentru diagnosticul, tratamentul si ingrijirea pacientilor cu probleme din sfera organelor interne (inima, plamani, rinichi, pancreas, ficat, splina, stomac, colon si alte organe adiacente).

 In practica, un medic internist (mai ales în spitalele mai mici) se confrunta cu simptome si boli din toata gama medicinii – de la dermatologie pana la neurologie. Acestia sunt formati pentru a face fata oricarei probleme pe care pacientul o semnaleaza – indiferent de cat de neobisnuita, comuna, usoara sau complexa este aceasta.

Practic, daca nu stiti catre ce specialitate sa va indreptati, medicina interna este specialitatea cea mai complexa a medicinei care va poate orienta pentru a face investigatiile necesare intrucat se afla la intersectia specialitatilor de organ (pneumologie, cardiologie, gastroenterologie, nefrologie).

In calitate de pacienti ai clinicii noastre puteti beneficia de consultatii gratuite, analize de laborator si ecografii decontate de CAS pe baza biletului de trimitere de la medicul lor de familie. Biletul de trimitere trebuie sa fie adresat catre medicina interna.

De asemenea medicul internist, in urma evaluarii, va poate orienta si catre alte specialitati medicale, in cazul in care trebuie sa va investigati starea de sanatate mai indeaproape, poate elibera retete compensare, scrisori sau adeverinte medicale.

In Centrul Medical Sfantul Spiridon Vechi isi desfasoara activitatea 2 medici de medicina interna: doamna dr. Ghibanescu Ioana, fiind singurul medic ce poate executa ecografii si doamna dr. Brinzoi-Nuta Laura.

Pentru programari, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.335.13.78/ 021. 335.13.79.