• slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide3.jpg
  • slide4.jpg
  • slide5.jpg

PROGRAMARE ONLINE

Otorinolaringologia este o specialitate medicala bine-cunoscuta care se ocupa de afectiunile nasului, gatului si urechilor cu aplicabilitate atat pentru copii cat si pentru adulti abordand afectiuni care pornesc de la o simpla raceala pana la probleme mai complexe care necesita interventii chirurgicale.

In sfera afectiunilor ORL, cele mai intalnite patologii sunt reprezentate de catre: amigdalite, faringite, laringite, traheite, rinite, otite si sinuzite.

Desi poate, de exemplu, o sinuzita nu pare o boala foarte importanta, netratarea ei poate duce la dureri de cap si la alte simptome care pe termen lung vor aduce complicatii si vor necesita tratamente de lunga durata.

Deasemenea, un parinte, nu trebuie sa puna un diagnostic inainte de a consulta un medic atunci cand copilul acuza o durere surda la ureche. Poate fi vorba despre oreion sau otita, boli care, netratate corespunzator, se pot agrava. 

Se recomanda consultarea unui medic specialist ORL deoarece acesta poate identifica cu acuratete afectiunea de care pacientul sufera, stadiul in care se afla boala si mai ales tratamentul specific si recomandat in acest sens.

 Orice procedura medicala va fi realizata numai dupa un consult prealabil la medicul specialist, cu acordul pacientului iar momentul manevrei/investigatiei va fi stabilit de comun acord cu medicul specialist in urma consultului.

In Centrul Medical Sfantul Spiridon Vechi isi desfasoara activitatea dna. dr. Popescu Monica, medic specialist O.R.L.

Pentru programari, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.335.13.78, 021.335.13.79.