Mărturii pacienți

 1. Sunt fff. multumita de aceasta policlinica. Sun profesionisti, lucreaza repede, amabili si mai ales diagnostic si tratament corect. + NU stai cu saptamanile la programare, totul se rezolva rapid, se cauta si gasesc mereu solutiile cele mai bune! Servicii diversificate, deci excelent! (10.03.2017).
 2. Multumit de servicii, de personalul clinicii, dar ar trebuie redus timpul d eprogramare pentru consultatii (M.I. 06.03.2017)
 3. Am fost la un consult la ORL, la D-na. Dr. Popescu Monica. Dna. Dr. Este un medic de exceptie, ii multumesc foarte mult si ma bucur ca ama avut ocazia si sansa de a ajunge la dumneai. Este prea putin aceasta marturie a mea, pentru a exprima cat de bine m-am simtit la dumneai si cat de bine mi-a explicat totul. (D.G. 14.12.2016)
 4. Am fost pentru prima data in aceasta clinica, la o ecografie abdominala, la D-na Dr. Nedelcu Daniela. Sunt uimita si incantata de caldura, promtitudinea si nu in ultimul rand de profesionalismul si rabdarea doamnei doctor.
 5. Se simte pretitundeni adierea spiritului ceresc. Va multumesc! (L.D. 28.11.2016)
 6. Am fost la consult la cardiologie la D-na Dr. Popa Corina. Doresc să îmi exprim considerarea față de personalul clinicii dumneavoastră. Politețea și profesionalismul m-au impresionat (A.G. 17.08.2016).
 7. D-na Dr. Nedelcu Daniela ”Summa Cum Laudae”, am făcut o ecografie generală, din toate punctele de vedere ”Summa Cum Laudae” (N.P. 28.07.2016).
 8. A iubi pe Dumnezeu implică iubirea de oameni. Iar a iubi omul, înseamnă să fii alături de el-de sufletul și timpul său. Cum poate un cadru medical să fie BUN? Prin dăruire, prin înțelegere, prin profesionalism. Toate aceste calități sunt vizibile în centrul medical acesta, aflat sub ocrotirea Maicii Domnului și a Sf. Spiridon. Poate nu întâmplător acest sfânt este mare făcător de minuni. Un pacient venit aici este întâmpinat cu grijă, cu protecție, cu amabilitate. Medicii și întregul personal medical sunt specialiști deosebiți, caracterizați prin generozitate și noblețe sufletească. Vă mulțumesc pentru ceea ce sunteți. (Prof. R. P. 06.07.2016).
 9. Mă numesc B.M. și vă mărturisesc că am fost deosebit de plăcut impresionată de consultația oferită de D-na Dr. Nedelcu Daniela, cu profesionalism, calm, competență și explicații privind ecografia abdominală, încurajări și sfaturi privind comportarea mea ulterioară, aș dori din tot sufletul ca toți medicii să aibă o comportare identică. (B.M. 23.06.2016)
 10. Mă numesc D.Ș. și am deosebita onoare și plăcere de a vă împărtăși mulțumirea față de D-na Dr. Harbădă Ana-Maria, devotamentul ți interesul față de pacienți (eu fiind însărcinată), D-na Dr. Neacșu Victoria, medicul de familie de ceva vreme și nu în ultimul rând asistenta Irina Iordănescu (menționez că am o problemă cu venele și este singura care a reușit să rezolve această problemă, o recomand cu mare încredere). Cu multă stimă și respect pentru aceste doamne. (D.Ș. 1.06.2016)
 11. Mă numesc M.A., am fost programată la ORL unde am numai cuvinte de laudă Dnei Dr. Popescu Monica și întregului personal începând cu recepția. Mii de mulțumiri și vă doresc succes în activitate pentru că dați dovadă de mult profesionalism și devotament (30.05.2016).
 12. Mă numesc G.O. Am fost programată la oftalmologie și mi-a plăcut foarte mult, cu un personalitate de mare valoare și foarte atentă cu pacienții. Vă mulțumesc din suflet. (13.05.2016).
 13. Mă numesc M.A. și vin de un an de zile și eu și copiii mei împreună cu soțiile și suntem mulțumiți de această clinică unde întregul colectiv dă dovadă de profesionalism și devotament. (Consilier Voluntar 27.04.2016).
 14. Înființarea acestui centru medical este de fff bun augur pentru acei pacienți mai în vîrstă. Eu sunt foarte mulțumită de comportamentul și seriozitatea tuturor angajaților, sunt profesioniști și te fac să te simți ca un membru al acestei familii. Sunt pacienta Dnei Dr. Ghibănescu Ioana, un om deosebit atât profesional cât și moral. Sunt fericită că am ajuns la dânsa și la dvs. (D..D. 15.03.2016).
 15. Mă numesc B.C. – am venit în această clinică pentru prima dată și am simțit o căldură sufletească extraordinară. Personalul f. plăcut și primitor cum rar întâlnești, căldură și pace sufletească cum nu simți oriunde. Cu stimă și respect. (15.02.2016).
 16. Mă numesc N.L, am fost consultată de către D-na Dr. Ionescu Oana și D-na Dr. Andrei Carmen, sunt foarte mulțumită de profesionalismul, modestia și promptitudinea distinselor doamne doctor. Mulțumesc doamnelor doctor Ionescu Oana și Andrei Carmen pentru primirea, atenția și tratamentul adecvat. (01.02.2016)
 17. Mă numesc O.A. sunt pacienta D-nei Dr. Gagiu – vreau să transmit mulțumiri întregului colectiv al clinicii dvs. pentru profesionalism și devotament față de pacienți. Cu drag (21.01.2016).
 18. Mă numesc V. A. Din Giurgiu și cu ocazia vizitei la acest așezământ de sănătate, am fost încântat de condițiile excelente oferite pacienților și felul de exprimare și gândire al personalului sanitar. Am crezut că sunt într-o clinică din Germania. Cu stimă. (14.01.2016).
 19. Mă numesc N.G., am 47 de ani şi sunt din Călărasi. Clinica oferă o ambianţă caldă, intimă, elegantă. Profesionalismul şi entuziasmul echipei care lucrează în această clinică completează gradul de satisfacţie, care demonstrează acest lucru prin starea favorabilă a sănătătii mele. M-am simţit foarte bine în această clinică şi am revenit fără rezerve.
 20. Irina de la recoltări este un angajat exemplar. Foarte profesională (spun asta prudent că sunt un pacient care are probleme cu venele).
 21. Impresii deosebite, personal cu o pregatire ff bună, amabili drăguţi şi prompţi. Mulţumim din suflet, să vă dea bunul Dumnezeu multă putere şi răbdare  cu toţi pacienţii de toate vârstele ”mai ales cu cei mai tineri ca noi”. Doamne ajută – Amin!
 22. Multe mulţumiri cu urări de sănătate pentru: D-na Dr. Oprea Valentina şi D-na Ionela Pintilie pentru ajutorul acordat în refacerea stării de sănătate. Cu profesionalism, dorinţă de a face bine şi a crea confort pacientului în timpul consultaţiei şi a procedurilor de specialitate. D-na Veronica şi D-na Liliana pt. sprijin şi întelegere. (V. M. 03.08.2015).
 23. Impresii excelente! Să vă dea Dumnezeu sănătate ca să puteţi ajuta pe mai departe. Ce facem cu săracii? (C.V. 03.08.2015).
 24. Mă numesc S.N., cu vârsta de 47 de ani, din BUCUREŞTI. Am efectuat în clinica dumneavoastră un set complet – fizioterapie + masaj + kinetoterapie cu o echipă care m-a fascinat de când am intrat în acest cabinet; sunt foarte serioşi, devotaţi şi cu experienţă. Le mulţumesc din suflet acestor oameni deosebiţi (Roxana, Dorin, Ionela). Am fost şi consultată de doamna Oprea Valentina de care am fost foarte mulţumită şi de către domnul doctor dermatolog Grigoriu. Am să revin cu multă placere şi cu convingerea că se vor găsi soluţii la buna funcţionare a organismului meu. Să îi ajute bunul Dumnezeu pe aceşti oameni – doctori, asistente, recepţionere şi cei care fac curăţenia în această clinică şi multă, multă putere în activităţile de zi cu zi. Doamne ajută! Amin!
 25. Mulţumiri D-nei Dr. Oprea Valentina și colectivului de la cabinetul de Fizioterapie şi Recuperare (respectiv Ionela, Dorin, Cosmin) pentru solicitudinea, amabilitatea şi competenţa cu care am fost întâmpinată, examinată şi tratată.
 26. Toată stima pt. dânşii.
 27. Am însă şi o sugestie: pe pereţii care mărginesc pachetele de trepte este necesar să existe, cel puţin pe o parte o balustradă pentru cei care au dificultăţi la mers. (Arh. J.M. 10.07.2015).
 28. Mă numesc T. M., sunt mulţumit de toate cadrele care lucrează la dumneavoastră la toate capitolele.Vă mulţumesc.
 29. Mă numesc I. I. şi sunt foarte mulţumită de personalul întâlnit aici !! Totul este OK din toate punctele de vedere!! Personal cu mult suflet şi devotament pentru meseria pe care au ales-o!! (12.06.2015).
 30. Personalul de la recepţie D-na Veronica şi D-ra Andreea sunt extrem de amabile şi politicoase, fiind o plăcere să intri în această clinică, unde este un personal amabil şi cu o bună pregătire profesională ( 5.06.2015).
 31. Sunt f. mulţumit de serviciul efectuat la psihiatrie (Dr. Cauni Carmen). 05.06.2015.
 32. Mă numesc M. S. şi am efectuat la dvs. în clinică 10 şedinţe de fizioterapie (perioada 25 mai-5 iunie) şi doresc să îmi exprim aprecierea faţă de echipa care efectuează procedurile medicale (dau dovadă de seriozitate şi multă amabilitate).
 33. Sunt foarte mulţumită de tot personalul din această clinică. Toată lumea se poartă frumos cu pacienţii încât îmi foloseşte mai mult decât tratamentul. Vă mulţumesc şi vă rog să ţineţi seamă de acest lucru şi să-i apreciaţi şi d-voastră. (Z. N. 03.06.2015).
 34. Mii de mulţumiri întregului colectiv de medici, asistenţi şi în mod deosebit doamnei Veronica Frăsineanu care este o femeie de nota 10.00 (sau o mie) cu multă răbdare şi înţelepciune. Mulţumesc mult de tot din suflet şi d-nei Doctor Ghibănescu pentru servicii, d-nei asistent generalist Cristei Loredana (laborator), oameni ce mi-au făcut ziua mult mai bună şi frumoasă drept pentru care vin cu mare plăcere aici. Vă mulţumesc din suflet. (F. G.).
 35. Am efectut 20 şedinţe de kinetoterapie. Am avut accident – operaţie cotul stâng. Recuperarea merge bine. Mulţumesc acestei clinici, D-nei Dr Oprea Valentina, D-nul Cosmin de la recuperare, cât şi celuilalt personal, pentru amabilitate, înţelegere şi profesionalism. (A. N. 21.05.2015).
 36. Sunt foarte mulţumită de tot personalul întâlnit, este prima dată când am venit, mulţumesc din suflet Doamnei Doctor Popa Corina (cardiologie) pentru consultaţie şi toată atenţia cuvenită, atât şi asistentei Ștefania, cât şi D-nei recepţioner Veronica, atât şi D-nei Ioana asistent medical, D-na Frangulea, D-na Geta. (14.05.2015).
 37. Vă mulţumesc din suflet ff mult, eu şi sotul meu pt tratament şi consultaţie. Medic familie D-na Dr. Pop Ileana. Mulţumim mult pt că m-aţi consultat. D-na Dr. Cauni Carmen – psihiatrie. (Fam B. G. şi A. 13.05.2015).
 38. Sunt mulţumită de serviciul ”RECUPERARE” unde am fost. Felicitări d- nei doctor şi asistenţilor. (C. V.).
 39. Felicitări pt modul în care sunt trataţi pacienţii. Oameni nemaipomeniţi, profesionali şi foarte competenţi. (C.P.).
 40. Doresc pe această cale să exprim mulţumiri şi profundă admiraţie față de medicii şi asistentele care lucrează în acest centru. Intrii cu plăcere într-un loc în care în alte dispensare intri cu inima strânsă. Cu stimă. (G. E. 29.04.2015).
 41. Din suflet multe mulţumiri pentru tot personalul Dvs. Te primesc cu zâmbetul pe buze, încât emoţiile dispar. Voi reveni ori de câte ori vom avea nevoie, cu plăcerea de a vă revedea. (R. C. 21.4.2015)
 42. Mulţumesc doamnelor şi domnilor din această fundaţie, se vede clar că sunt oameni spirituali, foarte pregătiţi profesional şi foarte amabili. Din nou le mulţumesc şi mă rog pentru sănătatea lor şi să fie răsplătiţi cu tot binele. (N.E. 21.04.2015)
 43. Le mulţumesc din suflet Doamnelor Loredana, Ioana deoarece sunt două persoane minunate. Am făcut analizele şi sunt foarte mulţumită de cum s-au purtat cu mine, mai rar am întâlnit asemenea persoane.Vă urez mult succes. (26.03.2015).
 44. Am descoperit oameni minunaţi, pregătiţi şi calzi. Necondiţionarea actului medical este un pas foarte important în societatea românească. Mulţumesc din suflet! (L.M. 25.03.2015).
 45. Sunt pacient vechi la policlinica pe care o conduceţi, sunt foarte mulţumită de personalul pe care îl aveţi în subordine. În special de recoltări, fişier, ORL, cardiologie, ginecologie. De curaţenia pe care o găsim de fiecare dată. Cu respect. (M.E. 19.03.2015)
 46. Felicitări sunt în clinica d-voastră de puțin timp însă până acum toată lumea o fost amabilă, drăguţă.
 47. D-na Doctor Pop este atentă, caldă. D-na asistentă Loredana Cristei mi-a recoltat, pur şi simplu nu am simţit. Felicitări pentru amabilitate şi modul în care vă purtaţi cu pacienţii. (M.E. 18.03.2015).
 48. Numele meu este M. E., colaborez în calitate de pacient cu această clinică şi îmi doresc să rămân în continuare în evidenţele clinicii deoarece sunt forte mulţumită de serviciile oferite cu mult respect şi cu promptitudine fată de pacient. Felicitări şi gânduri bune tuturor celor cu care am interacţionat.
 49. Mulţumesc frumos pt tot. Cu respect! (18.03.2015)
 50. SINCERE FELICITĂRI pentru Unitate. Am fost la camera de recoltări –D-na Georgeta Iordache – unde am fost primită şi tratată excepţional.V.M. (București 12.03.2015)
 51. Felicitări. Sunt foarte mulţumită de modul în care am fost tratată. Mulţumesc frumos doamnei doctor (12.03.2015).
 52. Felicitări pentru serviciul pe care l-am primit Test de Glicemie cât şi curăţenie (12.03.2015).
 53. FELICITĂRI – Sunt V.B., locuiesc în Bucureşti, sector 4 şi vreau să vă mulţumesc din suflet pentru servicile medicale oferite în timp foarte scurt (12.03.2015).
 54. Numele meu este T.I., locuiesc în Bucureşti, sunt foarte mulţumită de profesionalismul de care dau dovadă tot personalul medical şi recepţie (06.03.2015).
 55. La adresa D-nei Dr. Popescu Monica-face pacientul sănătos, îl tratează cu multă răbdare şi atenţie. M-am simţit SUPER BINE- îşi iubeşte profesia şi este devotată ei. Felicitări!!URĂRI DE SUCCES! (5.03.2015 M.)
 56. Un medic de excepţie D-na Dr. Gagiu Andreea şi întreg colectivul este cald, primitor şi foarte atent.
 57. Le urez la toţi multă sănătate şi un cald ”Mulţumim” .(27.02.2015 C. M. şi R.)
 58. Numele meu este S. E., am vârsta de 46 ani, locuiesc în Bucureşti şi vreau să mulţumesc din suflet tuturor medicilor de aici care vorbesc foarte frumos cu pacienţii, respectuoşi şi înţelegători şi profesionalişti. Vă doresc tuturor sănătate şi putere de muncă (11.02.2015).
 59. Numele meu este P. A. şi locuiesc în Bucureşti, în vârstă de 50 de ani. În această clinică am găsit respectul faţă de pacient şi profesionalismul de care dau dovadă tot personalul clinicii începând de la primire recepţie până la medici şi asistentele clinicii. Blândeţea de care dau dovadă medicii în timpul consultaţiilor şi răbdarea cu care ne ascultă chiar dacă ne exprimăm mai greu în termeni medicali, îşi merită tot respectul şi admiraţia noastră şi de aceea am şi recomandat la foarte multe persoane (14.01.2015).
 60. Numele meu este H. D., doresc din suflet să-mi exprim respectul şi consideraţia pentru felul deosebit în care doctorii şi personalul auxiliar îşi fac datoria faţă de pacienţi. Am 76 de ani şi mă simt deosebit de frumos tratată în această policlinică. Vin cu deosebită plăcere si sigură că primesc tratamentul necesar durerilor mele. Din suflet vă mulţumesc şi vă doresc la toţi tot binele din lume şi multă multă sănătate (13.01.2015).

*Notă: Caietul cu mărturiile pacienților noștrii poate fi consultat la Recepția Medicală.