Servicii medicale

Serviciile medicale pe care Centrul Medical Sfântul Spiridon Vechi le pune la dispoziție pacienților săi, atât gratuit, pentru pacienții care vin cu bilet de trimitere în sistemul asigurărilor de sănătate, cât și contra cost, sunt următoarele:

Asistență medicală primară și continuă prin Medicina de familie;

Consultații în multiple Specialități medicale;

Departament de Recuperare medicală (fizioterapie, kinetoterapie, masaj);

Investigații paraclinice (ecografie – abdominală, tiroidă, transvaginală, mamară, cardiacă, de sarcină)

Laborator de Analize medicale

Alte servicii medicale (Ozonoterapie, Holter EKG, Holter TA, EKG, Spirometrie, Tratament injectabil).

Daca trebuie să efectuați o serie de analize medicale, vă invităm să accesați, pentru mai multe informații, pagina Analize medicale.

În situația în care nu aveți posibilități financiare, va trebui să faceți un dosar cu documente justificatoare ale acestei situații și să completați o cerere prin care să solicitați serviciile medicale de care aveți nevoie. Informații la recepția medicală.

Dacă doriți să vă faceți o programare la Clinica Sfântul Spiridon Vechi sau doriți să aflați mai multe detalii, ne puteți contacta direct la numerele de telefon disponibile în pagina de Contact sau completând formularul “Programează-te online!”.

Va sugerăm ca, în cazul în care nu aveți nevoie de o programare urgentă, să optați pentru completarea formularului online care va direcționa cererea dvs. direct către adresa de e-mail a clinicii noastre. Astfel, imediat ce vom primi e-mailul, vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a răspunde solicitării dvs.