Specialități medicale

În prezent, în Centrul Medical Sfântul Spiridon Vechi puteți beneficia de consultații medicale în următoarele specialități medicale:

Ecografie, Cardiologie, Dermatologie, Diabet, nutriție și boli metabolice, Endocrinologie, Obstetrică-ginecologie, Medicină internă, Oftalmologie, O.R.L., Recuperare medicală, Analize medicale, Alergologia, Chirurgie generala, Psihiatria, Neurologia, Oncologie

De asemenea, în clinica noastră puteți efectua următoarele investigații medicale: Spirometrie, Holter EKG, Monitorizarea ambulatorie a presiunii arteriale (Holter TA), Ecografie generală, Ecografie abdomen superior, Ecografie abdomen inferior, Ecocardiografie, Ecografie tiroidiană, Ecografie mamară, Ecografie transvaginală, ecografii de sarcină.

În clinică funcționează un punct de recoltare probe biologice, astfel că zilnic, între orele 07.30 și 11. 00, puteți efectua analize medicale recomandate de medicul dvs. gratuit cu bilet de trimitere de la casele de asigurări de sănătate CASMB sau OPSNAJ.

Pentru a beneficia de consultații gratuite, este nevoie sa aveți un bilet de trimitere, în format CAS, de la medicul de familie și cardul de sănătate.

Pentru ca biletul de trimitere sa fie valid, acesta nu trebuie sa fie mai vechi de 30 de zile iar dumneavostră trebuie să aveți calitatea de asigurat în baza de date a Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

Pe baza unui bilet de trimitere puteți beneficia de o consultație gratuită si ulterior de alte 2 controale medicale incluse în baza aceleași trimiteri, in termen de 2 luni.

Trebuie însă să aveți în vedere faptul că acest lucru diferă de la o specialitate la alta (pot fi mai multe controale; aceste controale se pot face în maxim 30 de zile de la data consultației inițiale etc.).De aceea este important, și noi vă recomandăm să cereți în recepție mai multe detalii pentru a vă asigura astfel că veți beneficia corect de serviciile de care aveți nevoie.

Mai sus dând click pe fiecare specialitate, puteți citi mai multe detalii referitoare la serviciile medicale puse la dispoziție în clinica noastră. Vă sugerăm sa citiți cu atenție, întrucât veți găsi informații importante și utile pentru dvs., astfel încât să vă bucurați de servicii de calitate și de o experiență plăcută în centrul nostru.