Alergologie

La Centrul Medical Sf. Spiridon Vechi, ne preocupăm profund de sănătatea dumneavoastră și suntem dedicați oferirii celor mai bune soluții în domeniul alergologiei. Alergiile pot afecta calitatea vieții și pot avea un impact semnificativ asupra stării dumneavoastră de bine, de aceea consultația la medicul alergolog și testarea alergologică cu teste Prick sunt esențiale în depistarea și gestionarea alergiilor.

Cele mai comune afecțiuni din domeniul alergologiei

Alergiile pot lua multe forme și pot afecta diferite părți ale organismului. Printre cele mai comune afecțiuni din domeniul alergologiei se numără:

  • Rinitele alergice: acestea includ simptome precum strănutul, secreția nazală abundentă și mâncărimea la nivelul nasului. Polenul, acarienii și alți alergeni pot fi cauzele acestor afecțiuni.
  • Astmul alergic: acesta este caracterizat prin dificultăți în respirație, tuse și senzație de strâmtorare în piept. Alergenii inhalatori, cum ar fi polenul, mucegaiul sau părul de animale, pot declanșa astmul.
  • Dermatita atopică: această afecțiune se manifestă prin iritații ale pielii, mâncărime și roșeață. Alergenii din mediul înconjurător pot agrava simptomele.
  • Alergiile alimentare: consumul anumitor alimente poate declanșa reacții alergice, manifestate prin umflături, mâncărime sau chiar dificultăți respiratorii.
Alergologie
Pentru oferte și prețuri, vă rugăm să contactați Recepția Medicală la telefon 021.9858

Importanța unei consultații la medicul alergolog

Consultația la medicul alergolog este esențială pentru identificarea cauzelor exacte ale simptomelor dumneavoastră și pentru stabilirea unui plan de tratament eficient. Medicul alergolog este specialistul care vă va ghida în diagnosticarea și gestionarea alergiilor, ajutându-vă să vă recăpătați calitatea vieții.

Testarea alergologică cu teste Prick

Pentru identificarea alergiilor dumneavoastră, testarea alergologică cu teste Prick reprezintă o modalitate precisă și non-invazivă. Aceste teste implică aplicarea unor alergeni specifici pe piele și monitorizarea reacției acesteia. Rezultatele obținute vor oferi medicului alergolog informații valoroase pentru diagnostic și tratament.

Când ar trebui să programați o vizită la medicul alergolog?

Vizita la medicul alergolog ar trebui programată în următoarele situații:

  1. Experimentați simptome recurente precum strănut, tuse, mâncărime sau erupții cutanate.
  2. Aveți antecedente de alergii în familie.
  3. Ați avut reacții alergice la alimente, înțepături de insecte sau alți factori de mediu.
  4. Doriți să stabiliți un plan de gestionare a alergiilor pentru a vă îmbunătăți calitatea vieții.

La Centrul Medical Sf. Spiridon Vechi, suntem aici pentru a vă oferi servicii de alergologie de cea mai înaltă calitate, pentru a vă ajuta să vă controlați alergiile și să vă bucurați de o viață sănătoasă și fără disconfort. Contactați-ne la numărul de telefon 021.9858 pentru a programa o consultație și testarea alergologică cu teste Prick și să vă recăpătați libertatea de a trăi fără alergii.

Prețuri

Denumire Serviciu Medical Lei
Alergologie Consultatie 150
Initiere imunoterapie specifica 60
Control imunoterapie specifica 50
Profilaxie 30
Testare alergologica 250
Test Prick 30
Test de provocare cu gheata 40
Testare alergologica la anestezic local 100
Test Patch medicament 50
Testare Prick 10 alergene 200
Spirometrie simpla 60
Spirometrie cu test bronhodilatator 100