Dermatologie

Dacă sunteți în căutarea unei soluții profesioniste pentru îngrijirea pielii dumneavoastră, vă invităm cu căldură să descoperiți serviciile noastre de dermatologie la Centrul Medical Sf. Spiridon Vechi. Suntem dedicați să vă ajutăm să obțineți o piele sănătoasă și strălucitoare, iar echipa noastră de dermatologi cu experiență este aici pentru a vă oferi consultații și tratamente personalizate. Iată câteva dintre serviciile oferite de noi:

  • Consultații Dermatologice: Punem accentul pe relația cu pacientul și pe ascultarea atentă a nevoilor dumneavoastră. În cadrul consultațiilor dermatologice, veți beneficia de o evaluare atentă a pielii și de recomandări profesioniste pentru îngrijirea acesteia. Împreună, vom dezvolta un plan de tratament adaptat nevoilor dumneavoastră individuale.
  • Dermatoscopie: Pentru identificarea și evaluarea leziunilor cutanate, oferim servicii de dermatoscopie avansată. Această tehnică non-invazivă ne permite să analizăm în detaliu alunițele și alte leziuni, ajutând la detectarea precoce a problemelor potențiale.
  • Electrocauterizare: Pentru tratamentul eficient al leziunilor cutanate, utilizăm tehnica de electrocauterizare. Această procedură delicată și precisă implică utilizarea curentului electric pentru a elimina sau a trata leziunile, precum verucile sau keratozele.
Dermatologie
Pentru programari, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.9858

Cele mai comune afecțiuni dermatologice includ:

  • Acneea: afectează adesea adolescenții, dar poate apărea și la adulți, caracterizată prin comedoane, pustule și chisturi.
  • Dermatită atopică: este o afecțiune inflamatorie cronică a pielii care poate provoca mâncărime intensă și erupții cutanate.
  • Eczemele:  se prezintă sub forma unei inflamații la nivelul pielii care duce la uscăciune, mâncărime și roșeață.
  • Psoriazisul: este o boală autoimună care determină formarea rapidă a celulelor pielii, producând pete roșii, solzoase și adesea mâncărime.
  • Verruca (negi): sunt creșteri cutanate cauzate de infecția cu papilomavirusul uman (HPV).
  • Rozaceea: este afecțiune cronică care afectează adesea fața și se manifestă prin roșeață și vase de sânge dilatate.

Când ar trebui să programați o vizită la dermatolog?

Dacă aveți o erupție cutanată care nu dispare în câteva zile sau care se agravează, este esențial să vă programați o vizită la dermatolog pentru a stabili cauza și a primi tratamentul adecvat.

Dacă observați schimbări în dimensiunea, formă sau culoarea alunițelor existente sau dacă apar alunițe noi, trebuie să solicitați imediat o consultație dermatologică. Acestea pot fi semne de cancer de piele.

Experimentați mâncărime intensă și persistentă, care nu poate fi ameliorată cu tratamente de sine stătătoare? Un dermatolog vă poate ajuta să identificați cauza și să vă prescrie tratamentul potrivit.

Dacă suferiți de afecțiuni cronice ale pielii, cum ar fi psoriazisul sau eczema, un dermatolog vă poate ajuta să gestionați și să controlați simptomele în mod eficient.

Programarea regulată a unor vizite la dermatolog poate ajuta la prevenirea și detectarea precoce a problemelor de piele. Este recomandat să efectuați un control dermatologic anual, mai ales dacă aveți un istoric familial de boli de piele sau de cancer de piele.

La Centrul Medical Sf. Spiridon Vechi, vă asigurăm că veți primi o îngrijire dermatologică de cea mai înaltă calitate. Ne străduim să vă ajutăm să vă mențineți pielea sănătoasă și să vă rezolvăm problemele cutanate într-un mediu prietenos și confortabil. Programați-vă astăzi o consultație și începeți călătoria către o piele sănătoasă și frumoasă. Ne puteți contacta la numărul de telefon 021.9858. 

Prețuri

Denumire Serviciu Medical Lei
Dermatologie Consultatie 150
Dermatologie Control 80
Dermatoscopie 50
Avulsie partiala unghie 80
Electrocauterizare condiloame 120
Electrocauterizare epitelioame bazocelulare < 2 cm 180
Electrocauterizare epitelioame bazocelulare > 2 cm 320
Electrocauterizare granulom piogenic 120
Electrocauterizare keratoza seboreica/leziune 80
Electrocauterizare molluscum pendulum 100
Electrocauterizare papiloame < 5 leziuni 50
Electrocauterizare papiloame > 5 leziuni 100
Electrocauterizare veruci plane/cm 100
Incizie chist sebaceu 50
Incizie furuncul 50
Toaletarea ulceratiilor cutanate 50
Debridarea chirurgicala a ulceratiilor cutanate 100