Oftalmologie

În departamentul nostru de oftalmologie al Centrului Medical Sf. Spiridon Vechi, ne preocupăm de sănătatea și acuitatea vizuală a pacienților noștri. Oftalmologia este o specialitate medicală crucială pentru menținerea vederii clare și a sănătății ochilor.

Consultația oftalmologică regulată este esențială pentru monitorizarea sănătății ochilor dumneavoastră. O vizită la medicul oftalmolog poate depista și trata problemele oculare în stadiile incipiente, contribuind astfel la prevenirea unor afecțiuni grave precum glaucomul, cataracta sau degenerescența maculară. De asemenea, medicul oftalmolog vă poate oferi sfaturi personalizate pentru a vă menține ochii sănătoși și pentru a îmbunătăți confortul vizual. Serviciile oferite de noi includ:

Cele mai comune afecțiuni oftalmologice

Oftalmologia tratează o gamă variată de afecțiuni, printre cele mai comune aflându-se conjunctivita, glaucomul, cataracta, degenerescența maculară, retinopatia diabetică și sindromul ochiului uscat. Dacă experimentați simptome precum iritații oculare, senzație de uscăciune, vedere încețoșată sau orice alt disconfort ocular, nu ezitați să solicitați o consultație oftalmologică pentru un diagnostic și tratament adecvat.

Oftalmologie
Pentru programari, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.9858
 

Când ar trebui să programați o vizită la medicul oftalmolog?

Recomandăm programarea unei consultații oftalmologice în următoarele situații:

  • Vedere încețoșată sau neclară: dacă observați că vederea dumneavoastră devine neclară sau aveți dificultăți în focalizarea asupra obiectelor, este indicat să consultați un medic oftalmolog.
  • Disconfort ocular: orice disconfort, senzație de usturime, senzație de nisip în ochi sau iritații constante ar trebui investigate de către un specialist.
  • Probleme de vedere pe timp de noapte: dacă aveți dificultăți în vederea pe timp de noapte sau observați halouri în jurul luminilor, este important să obțineți un diagnostic specializat.
  • Antecedente familiale de afecțiuni oculare: dacă există istoric familial de boli oculare, precum glaucom sau degenerescență maculară, programarea unei consultații oftalmologice periodice poate ajuta la detectarea timpurie a acestor afecțiuni.

La Centrul Medical Sf. Spiridon Vechi, vă punem la dispoziție servicii de oftalmologie de înaltă calitate, iar echipa noastră de medici oftalmologi vă va oferi îngrijire și sfaturi personalizate pentru a vă menține sănătatea oculară. Programați-vă o consultație la numărul de telefon 021.9858 și investiți în vederea și sănătatea dumneavoastră oculară.

Prețuri

Denumire Serviciu Medical Lei
Oftalmologie Consultatie 150
Oftalmologie Control 80
Examen fund de ochi 50
Extractie corp strain 50
Injectie subconjunctivala 20
Masurare tensiune oculara 35
Prescriptie ochelari (refractometrie+prescriptie) 50
Refractometrie cu cicloplegie 50
Test Schirmer 30
Dezobstructie de cai lacrimale 60
Spalatura cai lacrimale 50
Mici interventii chirurgicale (chalazion, xantelasme) 350