Psihiatrie

În lumea agitată de astăzi, menținerea sănătății mintale este la fel de importantă precum cea fizică. La Centrul Medical Sf. Spiridon Vechi, suntem dedicați să vă ajutăm să găsiți echilibrul și să vă recăpătați starea de bine mentală. Consultațiile de psihiatrie oferite de echipa noastră de specialiști vă pot ajuta să depășiți provocările legate de sănătatea mentală și să vă îmbunătățiți calitatea vieții.

Cele mai comune afecțiuni psihiatrice

La Centrul Medical Sf. Spiridon Vechi, ne concentrăm pe diagnosticarea și tratamentul unei game variate de afecțiuni psihiatrice, inclusiv:

  • Depresia – este un sentiment persistent de tristețe, pierderea interesului sau a plăcerii în activități.
  • Anxietatea – reprezentată de sentimente puternice de neliniște, teamă sau preocupare excesivă care pot afecta viața de zi cu zi.
  • Tulburările de Somn – sunt reprezentate de dificultăți în a adormi, a menține somnul sau a avea un somn odihnitor.
  • Tulburarea de Stres Post-Traumatic (PTSD) – se caracterizează prin reacții intense la traumele anterioare, inclusiv flash-uri de amintiri sau coșmaruri.
  • Schizofrenia – este o tulburare mentală cronică caracterizată prin gândire dezorganizată, halucinații sau idei delirante.
Psihiatrie
Pentru oferte și prețuri, vă rugăm să contactați Recepția Medicală la 021.9858

Importanța unei consultații de psihiatrie

Programarea unei consultații de psihiatrie este un pas important spre îmbunătățirea sănătății mintale. Indiferent de natura problemelor cu care vă confruntați, un psihiatru vă poate ajuta să înțelegeți cauzele și să vă găsiți soluții pentru a le depăși.

Când ar trebui să programați o vizită la psihiatru?

Este esențial să căutați ajutor de specialitate dacă simptomele mentale afectează calitatea vieții dumneavoastră, relațiile personale sau performanța la locul de muncă. Indiferent dacă este vorba de stres, anxietate, depresie sau oricare altă afecțiune psihiatrică, consultația cu un psihiatru vă poate oferi un plan de tratament personalizat.

La Centrul Medical Sf. Spiridon Vechi, suntem aici pentru a vă oferi suportul necesar în gestionarea sănătății mintale. Contactați-ne la numărul de telefon 021.9858 pentru a programa o consultație și pentru a începe călătoria către o minte sănătoasă și echilibrată.

Prețuri

Denumire Serviciu Medical Lei
Psihiatrie Consultatie 150
Psihiatrie Control 80
Psihiatrie Consultatie Dr. Pacearca 350
Psihiatrie Control Dr. Pacearca 280
Referat handicap/pensionare 80
Eliberare certificate A5 (doar psihiatrie) 100
Eliberare certificat A5 (psihiatrie + med interna) 150
Adeverinta medicala psihiatrie Dr. Pacearca 60
Adeverinta psihiatrie Dr Cauni 60