Skip to content

Servicii

Centrul Medical Sfântul Spiridon Vechi oferă o varietate de servicii medicale, accesibile atât în mod gratuit pentru pacienții asigurați care prezintă bilet de trimitere, cât și contra unei taxe pentru cei care nu dispun de asigurare de sănătate. Printre serviciile noastre se numără:

  • Asistență medicală primară și continuă în cadrul Medicinii de familie.
  • Consultații oferite de multiple specialități medicale.
  • Departament de recuperare medicală, incluzând fizioterapie, kinetoterapie și masaj.
  • Investigatii paraclinice, cum ar fi ecografia (abdominală, tiroidiană, transvaginală, mamară, cardiacă, de sarcină).
  • Laborator de analize medicale.
  • Alte servicii medicale, inclusiv Holter EKG, Holter TA, EKG, Spirometrie și Tratament injectabil.

Pentru pacienții care necesită analize medicale, vă invităm să vizitați pagina noastră dedicată pentru informații suplimentare.

În cazul în care vă confruntați cu dificultăți financiare, vă rugăm să pregătiți un dosar cu documente justificative și să completați o cerere pentru accesul la serviciile medicale necesare. Mai multe informații sunt disponibile la recepția medicală.

Pentru programări la Clinica Sfântul Spiridon Vechi sau pentru a obține informații suplimentare, ne puteți contacta utilizând numerele de telefon din pagina de Contact sau prin completarea formularului de programare online

Recomandăm utilizarea formularului online pentru solicitări non-urgente. Cererea dumneavoastră va fi direcționată direct către adresa noastră de e-mail și vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.