Recuperare medicală

În cadrul Centrului Medical Sf. Spiridon Vechi, suntem dedicați să vă oferim soluții complete pentru recuperarea medicală, ajutându-vă să vă recăpătați mobilitatea, sănătatea și calitatea vieții. Având o echipă de specialiști calificați în domeniul recuperării, suntem aici pentru a vă ghida în procesul de recuperare și a vă oferi tratamente personalizate.

Cele mai comune afecțiuni care necesită servicii de recuperare medicală includ leziuni sportive, traumatisme ale sistemului musculo-scheletal, afecțiuni ortopedice, post-operatorii, recuperare post-AVC sau alte afecțiuni neurologice, și multe altele. Indiferent de natura sau gravitatea afecțiunii dumneavoastră, consultația cu un medic specialist în recuperare medicală este primul pas esențial pentru a identifica planul de tratament adecvat.

Importanța consultației de specialitate în recuperarea medicală

Programarea unei consultații de specialitate în recuperare medicală este crucială pentru a beneficia de tratamentul optim și personalizat. Medicul specialist va evalua starea dumneavoastră de sănătate, va efectua investigații și va stabili un plan de tratament care să vizeze nevoile și obiectivele dumneavoastră individuale de recuperare. Consultația inițială reprezintă fundamentul pe baza căruia se va construi întregul proces de recuperare, garantând astfel eficacitatea și siguranța terapiei.

Recuperare medicală
Pentru programari, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.9858

Rolul Fizioterapiei, Kinetoterapiei și Masajului în Recuperare

Fizioterapia, kinetoterapia și masajul sunt componente esențiale ale procesului de recuperare medicală. Aceste terapii ajută la restabilirea funcției musculare, ameliorarea durerii, îmbunătățirea mobilității și reducerea inflamației. Echipa noastră de terapeuți experimentați folosește tehnici moderne și aparatură de ultimă generație pentru a vă oferi tratamente personalizate și eficiente.

Programarea unei vizite la medicul specialist în recuperare medicală la Centrul Medical Sf. Spiridon Vechi este recomandată în cazul oricăror afecțiuni care afectează sistemul musculo-scheletal sau neurologic, precum și pentru recuperarea post-operatorie. 

Indiferent de starea dumneavoastră de sănătate actuală, suntem aici pentru a vă susține în parcursul dumneavoastră de recuperare. Vă puteți programa la numărul de telefon 021.9858. 

Prețuri

Denumire Serviciu Medical Lei

Pachete Recuperare medicală

Nr Pachet Conținut Preț
1 Pachet 1 REC 3 Proceduri electrice 10 sedinte 650
2 Pachet 2 REC 4 Proceduri electrice 10 sedinte 850
3 Pachet 3 REC Masaj (1 regiune) 10 sedinte Kinetoterapie 10 sedinte 750
4 Pachet 6 REC Fizioterapie 3 proceduri 10 sedinte Masaj (1 regiune) 10 sedinte Kinetoterapie 10 sedin 1150
5 Pachet 7 REC Fizioterapie 3 proceduri 10 sedinte Kinetoterapie 10 sedinte 1000
6 Pachet 8 REC Fizioterapie 4 proceduri 10 sedinte Kinetoterapie 10 sedinte 1100
7 Pachet 9 REC Fizioterapie 4 proceduri 10 sedinte Masaj (1 regiune) 10 sedinte 1100
8 Pachet 10 REC Fizioterapie 4 proceduri 10 sedinte Masaj (1 regiune) 10 sedinte Kinetoterapie 10 sedin 1300