Ecografie

La Centrul Medical Sfântul Spiridon Vechi, punem un accent deosebit pe furnizarea de servicii medicale de cea mai înaltă calitate, iar ecografia joacă un rol esențial în diagnosticarea și monitorizarea stării de sănătate a pacienților noștri. Cu tehnologie avansată și o echipă medicală dedicată, vă oferim o gamă completă de servicii de ecografie pentru a satisface diversele nevoi medicale ale pacienților noștri.

Tipurile de ecografie disponibile la Centrul Medical Sfântul Spiridon Vechi 

  1. Ecografie Abdominală Generală (Superior – Inferior): Acest tip de ecografie permite vizualizarea organelor din zona abdominală, inclusiv ficatul, vezica biliară, rinichii, pancreasul și multe altele. Este folosită pentru diagnosticarea afecțiunilor abdominale și evaluarea stării generale a organelor interne.
  2. Ecografie de Tiroidă: Pentru evaluarea glandei tiroide și identificarea oricăror anomalii, precum chisturi, noduli sau alte probleme tiroidiene.
  3. Ecografie Cardiacă (Ecocardiografie): O investigație esențială pentru evaluarea structurii și funcției inimii, precum și pentru detectarea problemelor cardiace sau valvulare.
  4. Ecografie Doppler Carotide (Vase Cervico-Cerebrale): Folosită pentru a evalua fluxul sanguin în arterele carotide care furnizează sânge creierului și gâtului. Acesta ajută la detectarea și prevenirea bolilor vasculare și a accidentelor vasculare cerebrale.
  5. Ecografie Doppler Vene și Artere (Membre Inferioare/Superioare) – Ecografia Vasculară (Arterială, Venoasă) Doppler: Pentru evaluarea circulației sanguine în membrele inferioare sau superioare și detectarea oricăror obstrucții sau anomalii vasculare.
Ecografie
Pentru programari, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.9858
 
 
  1. Ecografie Transvaginală: O procedură care oferă imagini detaliate ale organelor reproductive feminine și este frecvent folosită în obstetrică și ginecologie.
  2. Ecografie Mamară: Pentru evaluarea sânului și detectarea oricăror anomalii sau mase mamare.
  3. Ecografie de Sarcină: O modalitate esențială de a urmări dezvoltarea și starea fătului în timpul sarcinii.

Importanța Ecografiilor

Ecografiile reprezintă o modalitate sigură și neinvazivă de a obține imagini detaliate ale structurilor interne ale corpului, ceea ce le face esențiale pentru diagnosticarea și monitorizarea afecțiunilor medicale. Ele permit medicilor să vizualizeze organele, vasele de sânge și țesuturile în timp real, ajutând la detectarea precoce a problemelor de sănătate, cum ar fi chisturile, tumori, inflamații sau tulburări vasculare. 

De asemenea, ecografiile sunt esențiale în obstetrică pentru monitorizarea dezvoltării fătului. Folosind ecografiile, putem lua decizii medicale informate și oferi pacienților noștri tratamente personalizate și eficiente.

La Centrul Medical Sfântul Spiridon Vechi, suntem mândri să oferim servicii de ecografie de înaltă calitate și să contribuim la menținerea sănătății și bunăstării pacienților noștri prin diagnosticare precisă și îngrijire medicală de excepție. Programați o consultație la numărul de telefon 021.9858