Oncologie medicala

La Centrul Medical Sf. Spiridon Vechi, suntem dedicați luptei împotriva cancerului și oferim soluții personalizate pentru pacienții noștri. Consultația oncologică reprezintă un pas crucial în gestionarea și tratarea cancerului, iar echipa noastră de experți este aici pentru a vă ghida pe acest drum dificil.

Cele mai comune afecțiuni oncologice

La Centrul Medical Sf. Spiridon Vechi, tratăm o varietate de afecțiuni oncologice, printre care se numără:

  • Cancerul de sân – este o afecțiune care afectează milioane de femei în întreaga lume și care necesită diagnostic și tratament precoce.
  • Cancerul de prostată – este o formă frecventă de cancer la bărbați, care poate avea succes în tratament cu intervenție timpurie.
  • Cancerul de colon – este unul dintre cele mai răspândite tipuri de cancer, dar care poate fi depistat și tratat în stadii incipiente.
  • Cancerul pulmonar – fiind legat adesea de fumat, acest tip de cancer necesită abordări specializate pentru gestionare.
Oncologie medicala
Pentru programari, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.9858

Importanța unei consultații oncologice

Programarea unei consultații oncologice poate face diferența în lupta împotriva cancerului. Un oncolog vă poate oferi evaluări precise, opțiuni de tratament și susținere în acest moment dificil. Nu subestimați importanța de a căuta ajutorul unui specialist în oncologie.

Când ar trebui să programați o vizită la oncolog?

Dacă aveți antecedente familiale de cancer, simptome suspecte sau vă aflați în grupul de risc pentru anumite tipuri de cancer, ar trebui să vă programați o consultație oncologică. Detectarea cancerului în stadiile incipiente poate crește semnificativ șansele de vindecare.

La Centrul Medical Sf. Spiridon Vechi, suntem alături de dumneavoastră în această bătălie împotriva cancerului și vă oferim expertiza noastră pentru a vă asigura cea mai bună îngrijire posibilă.  Contactați-ne la numărul de telefon 021.9858 pentru a programa o consultație și pentru a lua măsuri pentru sănătatea dumneavoastră. 

Prețuri

Denumire Serviciu Medical Lei
Oncologie Consultatie 150
Oncologie Control 80
Referat medical 60
Referat medical pensionare/handicap 100
Consultatie initiala Prof. Dr. Badulescu Florinel 400
Second opinion Prof. Dr. Badulescu Florinel 500
Control Prof. Dr. Badulescu Florinel 250
Oncologie Consultatie Dr. Chirita Evelina 250
Oncologie Control Dr. Chirita Evelina 100
Referat medical Dr. Chirita Evelina 300