Diabet, nutriție și boli metabolice

La Centrul Medical Sf. Spiridon Vechi, ne preocupăm profund de sănătatea dumneavoastră și suntem dedicați furnizării de soluții personalizate pentru diabet, nutriție și afecțiuni metabolice. Înțelegem importanța unei abordări complete a acestor probleme de sănătate, deoarece gestionarea diabetului și menținerea unui stil de viață sănătos joacă un rol crucial în bunăstarea dumneavoastră generală.

Cele mai comune afecțiuni ce țin de diabet, nutriție și boli metabolice 

Afecțiunile legate de diabet, nutriție și metabolism sunt variate și pot include diabetul zaharat tip 1 și tip 2, obezitatea, tulburările alimentare, sindromul metabolic, hipertensiunea arterială și multe altele. Aceste afecțiuni pot avea un impact semnificativ asupra calității vieții dumneavoastră și pot duce la complicații grave dacă nu sunt gestionate corespunzător.

Diabet, nutriție și boli metabolice
Pentru programari, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.9858

Când ar trebui să vizitați un diabetolog?

Vizita la un diabetolog sau specialist în diabet este recomandată în următoarele situații:

  • Diagnostic sau suspiciune de diabet: Dacă ați fost recent diagnosticat cu diabet sau aveți simptome precum sete excesivă, urinare frecventă, oboseală sau scădere în greutate inexplicabilă, consultați un diabetolog pentru evaluare și plan de gestionare.
  • Controlul optim al diabetului: Dacă aveți deja diabet și doriți să vă asigurați că acesta este bine controlat, un diabetolog vă poate ajuta să stabiliți obiective pentru gestionarea zahărului din sânge, să revizuiți planul de tratament și să primiți sfaturi privind nutriția și exercițiile fizice.
  • Gestionarea complicațiilor: Diabetul poate duce la complicații cum ar fi neuropatia, retinopatia sau probleme cu rinichii. Un diabetolog vă poate ajuta să gestionați aceste complicații și să evitați progresia lor.
  • Schimbări în terapia medicamentoasă sau insulină: Dacă luați medicamente pentru diabet sau insulină și trebuie să faceți ajustări în tratament, consultați un specialist în diabet pentru recomandări și supraveghere.
  • Obiective de pierdere în greutate și nutriție sănătoasă: Pentru cei care doresc să piardă în greutate sau să îmbunătățească nutriția, un diabetolog sau nutriționist specializat în diabet poate oferi ghidare și suport în atingerea acestor obiective.

La Centrul Medical Sf. Spiridon Vechi, suntem alături de dumneavoastră pentru a vă oferi servicii de înaltă calitate în gestionarea diabetului, nutriției și boli metabolice. Fiecare pacient este unic, iar abordarea noastră se personalizează în funcție de nevoile și obiectivele dumneavoastră individuale. Programați o consultație astăzi pentru a începe călătoria spre o sănătate mai bună și un stil de viață mai sănătos. 

Echipa noastră de experți este aici pentru dumneavoastră în fiecare pas al drumului. Vă invităm să luați legătura cu noi și să programați o consultație la numărul de telefon 021.9858.

Prețuri

Denumire Serviciu Medical Lei
Diabet Consultatie 150
Diabet Control 80
Nutritie Consultatie 150
Nutritie Consult Periodic 60
Interpretare analize medicale 60
Dislipidemie Consult 120