Medicină internă

La Centrul Medical Sf. Spiridon Vechi, suntem dedicați oferirii serviciilor de medicină internă la cel mai înalt nivel de competență și profesionalism. Echipa noastră de medici specialiști în medicină internă abordează o gamă variată de afecțiuni medicale, punând un accent deosebit pe diagnosticarea și gestionarea complexă a problemelor de sănătate. 

Indiferent dacă aveți nevoie de o evaluare medicală de rutină sau aveți preocupări specifice legate de sănătate, puteți conta pe experiența noastră pentru a vă oferi îngrijirea de care aveți nevoie.

Importanța consultației de medicină internă

Consultația de medicină internă joacă un rol crucial în menținerea sănătății dumneavoastră. Medicul intern este specialistul care poate evalua starea dumneavoastră generală de sănătate, poate diagnostica afecțiuni medicale diverse și poate recomanda tratamente și intervenții adecvate. 

Prin intermediul unei consultații de medicină internă, puteți beneficia de monitorizarea sănătății, gestionarea afecțiunilor cronice, precum și prevenirea și depistarea precoce a problemelor medicale.

Medicină internă
Pentru programari, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.9858

Importanța ecografiei abdomino-pelvine

Ecografia abdomino-pelvină este o investigație imagistică care permite vizualizarea organelor din regiunea abdominală și pelvină. Această procedură este esențială pentru diagnosticarea afecțiunilor precum afecțiunile renale, hepatice, intestinale și ginecologice. Ea poate oferi informații valoroase despre starea organelor interne, ajutând la identificarea eventualelor probleme sau modificări anatomice. Ecografia abdomino-pelvină poate fi folosită atât în scop diagnostic, cât și pentru monitorizarea evoluției afecțiunilor și a tratamentelor.

Cele mai comune afecțiuni de medicină internă

Printre cele mai comune afecțiuni de medicină internă se numără hipertensiunea arterială, diabetul zaharat, bolile cardiovasculare, boli gastrointestinale, afecțiuni hepatice și renale, precum și boli autoimune. Echipa noastră de medici interni este specializată în gestionarea acestor afecțiuni, oferind consultații individuale și planuri de tratament personalizate.

Când ar trebui să programați o vizită la medicină internă?

Ar trebui să programați o vizită la medicină internă atunci când:

  • Aveți preocupări legate de sănătate sau simptome neobișnuite.
  • Doriți să efectuați un control medical de rutină pentru menținerea sănătății.
  • Aveți afecțiuni medicale cronice și aveți nevoie de gestionarea acestora.
  • Doriți să primiți sfaturi privind stilul de viață sănătos și prevenția bolilor.

La Centrul Medical Sf. Spiridon Vechi, suntem aici pentru a vă oferi îngrijirea medicală de cea mai înaltă calitate și pentru a vă ajuta să vă mențineți sănătatea și bunăstarea. Programați-vă acum o consultație de medicină internă și beneficiați de expertiza noastră în îngrijirea sănătății. Ne puteți apela la numărul de telefon 021.9858. 

Prețuri

Denumire Serviciu Medical Lei
Medicina Interna Consultatie 150
Medicina Interna Control 80
Ecografie abdominala generala 200
Ecografie abdomen superior 100
Ecografie abdomen inferior 100
Adeverinta medicala 30
Pachet MI (consult+eco general) 300